Nyhetsarkiv

- Friidrotts-SM 2016

Välkommen till SM 2016 i Sollentuna

Det kanske är lite tidigt att börja tänka på utomhussäsongen redan nu. Inomhussäsongen har precis börjat och det är fortfarande flera veckor kvar till inomhus-SM.

Men tiden går fort och rätt vad det är så skiner solen och ljumma vindar ger ett härligt flyt i löpsteget. Speciellt på Sollentunas upplopp där vindarna alltid är gynnsamma.

Bilden är lite missvisande. För det första så kommer det vara klarblå himmel precis som löparbanorna. För det andra så syns blommor och annat i nederkant av bilden. Det stämmer inte heller. Sollentunas friidrotthushall ligger nu där.

- IUSM 2016

Välkomna till Uddevalla 5-6 mars!

IK Orient hälsar alla varmt välkomna till Rimnershallen den 5-6 mars då IUSM 2016 skall avgöras i Uddevalla.

 

IK Orient har fått det fina uppdrgaet att arrangera IUSM 2016. Senaste stora tävlingarna i Rimnershallen var Götalands 2014 och IJSM 2013.

Så varmt välkomna till Uddevalla och en fartfylld helg!

 

 

- IJSM 2016

Inbjudan

Nu finns inbjudan till IJSM. Välkomna!

 

 

Andreas vann brons i Gurkspelen!

En meriterande tredjeplats i M22-klassen!

- ISM Mångkamp 2016

Viktor Bondesson först att anmäla sig

Knappt hade vi öppnat anmälningsfunktionen för vinterns Inne-SM i mångkamp innan den första anmälan ramlade in. Det var Viktor Bondesson, Malmö AI, som var allra ivrigast att anmäla sitt intresse.

Viktor är född -98 och skall alltså tävla i Sjukamp P19. Han är först och främst häckspecialist med segern på 300m häck vid Finnkampen för ungdom i höstas som främsta merit så här långt. Hans segertid 37,79 är också svenskt årsbästa i grenen 2015.

 

- Inne-SM 2016

Välkommen till Malmö och ISM!

Inomhus-SM i Malmö med svenska friidrottseliten

Den 27-28/2 2016 välkomnar MAI hela svenska friidrottseliten till Malmö och friidrottshallen Atleticum för att göra upp om SM-medaljerna.

MAI som är arrangörsklubb ser fram emot att återigen välkomna toppen av svensk friidrott till Inomhus-SM i Malmö, senast MAI arrangerade Inomhus-SM var 2008.

- ISM Mångkamp 2016

Mångkamps-SM i Friidrottens Hus för femte gången!

Välkomna till Mångkamps-SM i Friidrottens Hus den 12-13 Mars!

Örgryte IS Friidrott har fått hedersuppdraget att arrangera 2016 års Svenska Inomhusmästerskap i mångkamp för seniorer, junior och ungdom. Det är femte gången vi står för arrangör för just mångkampen, det börjar bli en fin tradition. Premiäråret var 1996 och därefter återkom vi 2003, 2008 och senast 2012.

- Terräng-SM 2015

Välkomna till Uddevalla

Hälle IF inbjuder till SM/JSM/USM/VSM i terränglöpning på Samnerödsfältet invid Rimnershallen, Uddevalla 24-25 oktober.

 

 

- MångkampsSM 2015

Gefle IF tackar Er för besöket!

Vi funkisar har haft en härlig helg. Hoppas att alla våra tillresta gäster också har haft det bra.

"Vi hade i alla fall tur med vädret". Så kan man nog beskriva läget, med översvämningar i Sundsvall, Örebro och Stockholm. Alltså på endast 20 mils avstånd från Gävle, i alla riktningar.

Jag kommer inte att glömma P16-vinnaren.

 Nu vilar vi upp oss inför morgondagens trista vardag, med jobb, skola eller vad vi nu sysslar med. Ha det bra, och kom gärna tillbaka!

/Roffe, och alla andra Gefla funktionärer :-)