Nyhetsarkiv

- SM 2014

Säsongen och Friidrotts-SM närmar sig...

.. och vi får allt fler frågor om tävlingarna. Inbjudan och dagsprogram är på gång. Ska ni boka flyg och boende kommer tävlingarna att starta fredagen den 1 mars kring lunch och avslutas kring 16-tiden på söndagen. Boende kan bokas via Umeå congress, se länk till vänster. Flygresor till och från Umeå kan ni hitta hos Malmö Aviation, SAS och Norwegian. Vi rekommenderar även att ni reser med tåg.
- Terräng-SM 2014

Välkomna till Terräng SM i Eskilstuna

18-19 oktober arrangeras Terräng-SM i Eskilstuna.   Mer information kommer löpande!
- SM 100km 2014

Hälle IF hälsar välkommen till Uddevalla Ultra och 2014 års officiella SM på 100km samt veteran RM på samma distans.

Tävlingarna kommer att gå strax väster om centrum, på det gamla varvs-området. Ett Uddevallas Docklands, som på senare år även inhyst en Volvo-fabrik där den exklusiva C70 modellen tillverkades tills alldeles nyligen. En stor del av banan går på den inhägnade testbanan som tidigare använts av biltillverkaren.
- IUSM 2014

Sommarens höjdpunkt för 15åringarna

Svenska Friidrottsförbundet vill passa på tillfället att påminna om sommarens höjdpunkt för 15åringarna (och yngre)   Allt klart för Kraftmätningen 2014!  

Alla vägar bär till Småland

Till helgen väntar nu inomhussäsongens sista SM-tävling. Det är IFK Växjö som står som värd för IUSM i Telekonsult Arena. De flesta nyheterna hittar ni förstås på den särskilda SM-sidan för IUSM. Det är över 800 starter anmälda och det innebär förstås angenäma problem för arrangören.   Tävlingen sänds också på webben, länkar hittar ni på IUSM-sidan.
- IUSM 2014

Semirunda på F16 400m har tillkommit.

Pga. miss vid anmälningarna så har SFIF bestämt att lägga till semirunda på 400m för F16. Detta genomförs lördag kl. 18:00. Alla berörda föreningar är meddelade.   Dessutom så är regler för kvalificiering i löpgrenar, samt en skiss över Telekonsult Arena upplagt.
- IUSM 2014

Matbeställningar

I inbjudan och PM har vi erbjudit mat i Restaurang Tipshallen för 75kr. De har inte ordinarie öppet, utan i stort sätt bara de som förbokat garanteras mat där. Restaurangen ligger 100m från Telekonsult Arena. Där kommer att finnas 2 olika rätter att välja på, varav en är pasta. Beställningar och korrigering av antal går bra att göra t.o.m. onsdag 5/3. Ange även om det är några allergier. Hälsar Fredrik Ahlström, IFK Växjö
- IUSM 2014

Efterlängtade dokment

Nu är tidsprogram, PM och startlistor utlagda.
- IUSM 2014

Härligt med stort deltagarantal till IUSM

Vi kan nu summera 808 anmälningar i de 40 grenarna som innefattar IUSM. Det betyder att det i genomsnitt är mera än 20 deltagare per gren, vilket vi tycker är häftigt. Några grenar har ett härligt stort deltagande. Längd för F15 och F16 är störst med 42 respektive 38 anmälda. Här har vi annonserat om kvaltävling redan i inbjudan, vilket kommer att genomföras. Tidsprogram, startlista och PM kommer att publiseras här senast söndag. Fredrik Ahlström, IFK Växjö