Nyhetsarkiv

- Lag-SM 2015

Tidsprogrammet för tävlingarna

Här hitter du tidsprogrammet för tävlingarna:

Tidsprogram - Lag-SM 2015

- Lag-SM 2015

Preliminära laguppställningar publicerade

Nu finns de preliminära laguppställningarna för Lag-SM. Där finner vi stjärndeltagare som Michel Tornéus, Tracey Andersson, Malin Dahlström, Erica Jarder, Johan Wissman, Benn Harradine, Daniel Ståhl, Suleyman Bah och många fler. Klicka på menyalternativet Laguppställningar till vänster så ser nu de kompletta lagen.

Viss reservation finns det alltid för ändringar som kan ske ända fram till tävlingsstart.

- Friidrotts-SM 2015

Joel Groth uttagen till lag-EM

Vilken start på säsongen för sprintern Joel Groth från Bollnäs.

 

Joel Groth är det stora hälsingehoppet när friidrotts-SM avgörs i Söderhamn, 7-9 augusti.

 

Nytt personligt rekord och nytt distriktsrekord på 100 meter (10.31) i lördags i Skara och sak samma på en dubbla distansen (200 meter)  i Sollentuna dagen efter. Då fixade Joel drömgränsen 21 sekunder när han sprang på 20.96.

- Friidrotts-SM 2015

Anmälan till friidrotts-SM öppen

I måndags öppnade anmälan till friidrotts-SM 2015. Enklaste sättet att hitta dit är att gå till Friidrotts-SM sida och sen välja Anmälan i menyn.

Foto: Odain Rose under förra årets SM i Umeå, taget av DECA Text&Bild 

- USM 2015

Välkomna till Karlskrona och USM!

KA 2 IF är väldigt glada över att återigen få arrangera ett SM i friidrott utomhus. Senast det begav sig var 2009 då vi arrangerade JSM på vår vackra idrottsplats, Västra Mark.

- Lag-SM 2015

Alla lag klara!

Efter två kvalmatcher under två helger har vi nu fått fram alla 12 lagen som ska delta under Lag-SM i Sundsvall i juli under SM-veckan.De lag som gick vidare från Grupp A var Huddinge AIS (män) och IF Göta (kvinnor) och från Grupp B var det Mölndals AIK (män) och IF Växjö (kvinnor) som kvalade in i finrummet. Vi har nu uppdaterat listan över alla lag under "lottning".

- Lag-USM 2015

Inbjudan, tidsprogram och PM utlagt!

Nu finns bl.a. inbjudan och PM tillgängligt bland menyvalen i menyn till vänster!

- Friidrotts-SM 2015

Carolina Klüft i Söderhamn

För två veckor sen fick Söderhamn besök av Carolina Klüft. Hon föreläste på Centrum för Flexibelt Lärande och var med på en medialunch på hälsingegården (tillika världsarvet) Erik-Anders. På kvällen besökte "Carro" även arenan, där hon tränade med de yngre aktiva i föreningen. Många passade på att få ett foto med henne.

- Lag-SM 2015

Information om kvalgrupp A publicerat

Nu finns tidsprogram och inbjudan ute till Lag-SM-kvalet i grupp A. Tävlingen kommer också att fungera som genrepstävling inför Junior-EM vilket förhoppningsvis gör tävlingen extra festlig. Vi lär behöva testa callingrutiner, uppvärmningsarena, regi med mera. På plats finns också de internationella tekniska delegaterna från EA som ska vara på junior-EM. Välkomna!

- Lag-USM 2015

Välkommen till Enskede IP och Lag-USM!

Hammarby Friidrott hälsar alla klubbar hjärligt välkomna till Lag-USM 2015! Tävlingen går lördagen 29 augusti på Enskede Idrottsplats. På denna sida kommer ni hitta all information om arrangemanget! Sidan kommer gradvis att fyllas på med mer information ju närmare vi kommer tävlingen!